Ateliere de învățare – Global-Learning.ro

Ateliere de învățare

Atelier de Gramatică, SÂMBĂTĂ, 22 mai, ora 10:30.

Dragi părinți, așa cum v-am promis, după atelierul de compuneri, urmează și acesta de gramatică pentru elevii de clasa a IV-a care vor să dea examenul de admitere în clasa a V-a.
Vom urma pas cu pas tematica de examen, dar nu va fi timp să recapitulăm totul într-un singur webinar, de aceea ne vom vedea de două ori, sâmbăta aceasta și următoarea. Deci două webinarii gratuite, în care vom recapitula tot!
Cei care nu au putut fi prezenți la atelierul de compuneri, îl pot găsi pe platforma noastră.
Copiii au mare nevoie de amândouă, așa că îi aștept!

Atelier de Compuneri, SÂMBĂTĂ, 24 aprilie, ora 11:00.

 Atelierul de compuneri IMAGINE 1

Dragi părinți, copiilor dumneavoastră le este greu să scrie compuneri? Au impresia că pentru aceasta este nevoie de talent sau de inspirație specială?

Lăsați-mă să le arăt că NU este așa!

Tehnica unei compuneri se învață, este ușoară, logică, are de-a face cu identificarea situației despre care scriem, cu realizarea unei schițe, a unui plan de idei apoi cu dezvoltarea planului de idei cu diferite detalii…

Am planificat, special pentru acești copii, un atelier de compuneri sâmbătă, 24 aprilie 2021, la ora 11:00.

Vă invit să discutăm despre aceste creații și să realizăm împreună o lucrare!

Este un webinar absolut gratuit, la sfârșitul căruia voi răspunde tuturor întrebărilor ce mi se vor pune și le voi trimite copiilor un link de pe care își pot descărca GRATUIT tot materialul, adică 10 compuneri gata făcute, planuri de idei și schițe, toate necesare și foarte importante pentru ei, pentru a-i antrena să scrie text.
Vă aștept sâmbătă, la ora 11:00!

Înregistrarea la webinar se face la link-ul următor:

WEBINAR ATELIER DE COMPUNERI GLOBAL LEARNING

Global Learning Workshops  – Engleza Intensiv

Banner workshop 1

Atelierul de invatare Noiembrie s-a incheiat, vom anunta curand celelalte Workshop-uri GLobal Learning.

Așa cum știi, limba engleză îți poate îmbunătăți viața în multe feluri. Îți poate deschide oportunități de noi joburi, călătorii, prieteni, proiecte.

De-a lungul anilor ai învățat limba engleză într-o măsură bună, ai folosit-o însă puțin și o multime de noțiuni s-au uitat sau s-au amestecat cumva în mintea ta. Așa că ai devenit nesigur.

Încrederea pe care o simți, când vorbești în limba engleză, vine din stăpânirea noțiunilor, din ordinea în care le-ai așezat în bagajul tău de cunoștințe.

Atelierele Global Learning își propun ca, într-un timp scurt, de numai câteva întâlniri, să te sprijine în aprofundarea unor noțiuni specifice.

Poți să alegi singur ce parte a gramaticii dorești să aprofundezi. Dacă vrei, poți participa la Atelierul English Tenses Workshop în care vom preda si lamuri fiecare dintre cele douăsprezece timpuri ale limbii engleze.

De asemenea, poți alege Atelierul English Conditionals Workshop în care punem la punct toate noțiunile despre modul condițional, sunt patru tipuri de condițional (condiționalul 0, 1 ,2 și 3) și două de condițional mixt (mixed conditionals) cu detalii și nuanțe pe care le poți în sfârșit clarifica și asimila foarte bine

DURATA unui atelier: Un atelier poate consta dintr-o singură întâlnire de 3-4 ore, 2 întâlniri, maxim 3.

PRETUL Workshop-ului este de 300 de lei (respectiv 100 lei pentru fiecare sedinta a 3 ore in parte).

Înscrie-te la info@global-learning.ro sau sună la +40 723 642 817

ENGLISH TENSES WORKSHOP

English Tenses Workshop

Ai nevoie de ajutor pentru a invata toate lucrurile ce țin de timpurile limbii engleze, pentru a mai parcurge o dată toate detaliile și a pune în ordine noțiunile, fiecare în “sertarul’ ei?

Timpurile limbii engleze sunt deosebit de nuanțate, diferențele dintre ele sunt destul de mici uneori, astfel încât, la un moment dat, este greu de ales timpul corect.

Te întrebi de multe ori: “Aici ar trebui să folosesc present perfect sau present perfect continuous, future perfect sau future perfect continuous? ”

Dacă așa stau lucrurile, atunci atelierul nostru de gramatică “English Tenses Workshop” este cel mai potrivit curs pentru tine, un curs intensiv de limba engleza, la obiect.

Un curs nu de un an, nici măcar de un modul întreg, ci de numai trei întâlniri, trei duminici în care ne vom întâlni pentru a parcurge împreună toate timpurile limbii engleze, cu teorie, exerciții, exemple, conversație, interactivitate.

Pentru aceasta, am pregătit pentru voi atât materiale video, care să vă ajute în procesul de învățare, cât și sute de propoziții și utilizări pentru fiecare în parte, jocuri, activități astfel încât, la finalul întregului proces, vi se vor structura și ordona în memorie toate noțiunile privind cele douăsprezece timpuri gramaticale.

Înscrie-te la info@global-learning.ro sau sună la +40 723 642 817

Tenses - Let's start

Present simple

Present simple

Past present continuous