Primele mele propozitii in limba engleza
Statusul curent
Nu esti înscris
Preț
249 lei

Prețul cursului: 249 Lei

Nu ești înscris la acest curs.

Cursul se poate accesa Online în Platforma Global Learning după achiziție prin contul creat.


Primele mele propoziții în limba engleză

Sunteți obișnuiți deja, dragi părinți, cu acele tablouri frumoase și colorate din cărțile de învățat limbi străine pentru copii, în care imaginea se află în centru, iar pe margini, vocabularul, fiecare cuvânt fiind însoțit de o imagine sugestivă.  Ei bine, ce poate fi mai atractiv și mai util în învățarea unei limbi străine,  decât un tablou devenit film animat, iar cuvintele să fie rostite de personaje drăguțe și prietenoase?! Ba mai mult decât atât,  cum vi se pare un produs în care noțiunile să fie introduse în propoziții, realizând astfel, împreună cu filmul, contexte sugestive, care vor ajuta la acumularea eficientă a vocabularului, de către micuții dumneavoastră?

Descriere

Produsul  Primele mele propozitii in limba engle este un grup de 55 de filmulețe animate de învățat limba engleză pentru copii și adolescenți, fiecare film fiind urmat de pdf-uri de downloadat.

 Acesta conține un vocabular complex, ușor de memorat datorită propozițiilor aflate în acord cu imaginile, organizate pe teme diverse, din mediul fiecăruia dintre noi,  cum ar fi: parcul de distracții, parcul, grădina, strada, benzinăria, ferma, magazinul de jucării…


La sfârșitul fiecărui filmuleț, există încă unul cuprinzând vocabularul filmului animat, atât verbele cât și substantivele care au alcătuit propozițiile ascultate. Fiecare cuvânt din engleză este însoțit de o imagine și de o rostire, astfel încât se va reține foarte ușor,  atât cuvântul în forma scrisă, cât și cum se citește acesta, atât în engleză cât și echivalentul din limba română. Deci totul are traducere in limba română, totul este rostit, copilul este gata ghidat. Și, pentru ca distracția și bucuria să facă parte din procesul învățării, la sfârșitul fiecărui filmuleț, există și câteva activități atractive: exerciții, crossword-uri și căutări de cuvinte. Copilul le va rezolva și, prin aceasta interactivitate, va recapitula diverse noțiuni aflate în materialul video.

Conținutul fiecărui film se regăsește și într-un fișier .pdf pe care îl puteți descărca în calculatorul dumneavoastră.
Acest produs este ideal pentru toți cei care își doresc  să acumuleze și să își consolideze cunoștințele de limba engleză în cel mai antrenant mod posibil.

Beneficii

La sfârșitul acestei activități distractive de învățare, copilul:

1. Cunoaște sute de cuvinte în limba engleză pe care le poate aplica deja în propoziții foarte utile în viața de zi cu zi

2. Extrăgând cunoștințele într-un mod interactiv, ajunge să iubească limba engleză, fiind motivat deja să treacă la învățarea nivelului următor, de o dificultate mai mare.

3. Are experiența de învățare pe o platformă online, în care vede lecția sub formă de film, completează exerciții cu vocabularul reținut, downloadează pdf-uri, obișnuindu-se astfel cu noile moduri de a învăța, ce vor fi specifice generațiilor de astăzi și din viitor.

Coșul tău