Termeni si conditii de utilizare

Datorita actualizarilor tehnologice si schimbarilor legislative, acest document trebuie sa fie revizuit, din cand in cand, de catre noi. Prin urmare, solicitam utilizatorilor sa ia cunostinta de acest document – Termeni si Conditii de Utilizare – inainte de fiecare vizita, pentru a fi la curent cu toate schimbarile si amendamentele aparute.

Introducere

Acest site este proprietatea GLOBAL LEARNING SRL, denumita mai departe global-learning.ro. Informatia disponibila pe acest site se vrea a fi cat se poate de corecta. Cu toate acestea, nu putem garanta pentru corectitudinea informatiei. Astfel ca nu ne asumam nicio responsabilitate pentru vreo greseala din continutul acestui site. Declaratiile facute pe acest site au fost facute in concordanta cu cunostintele si convingerile noastre. Cu toate acestea, rezultatele finale pot diferi in mare masura de declaratiile initiale, deoarece depind de un grup de factori de natura competitionala si macroeconomica care sunt in unele cazuri foarte dificil de actualizat constant pe acest site. Accesand acest site, acceptati fara nicio restrictie sau rezerva urmatorii Termeni Generali de Utilizare a Site-ului pe care ii puteti vizualiza sau tipari.

Termeni generali de folosire a site-ului

Legea drepturilor de autor

Paginile site-ului nostru sunt protejate de legea drepturilor de autor. In particular, orice reproducere, adaptare, traducere, stocare sau procesare in alte media, incluzand stocarea si procesarea prin mijloace electronice se bucura de copyright. Orice utilizare partiala sau integrala va necesita acordul prealabil in scris din partea global-learning.ro. Atat continutul cat si structura site-ului sunt protejate de legea drepturilor de autor. Orice reproducere a informatiilor sau datelor, in particular folosirea textelor sau imaginilor de produse (cu exceptia materialelor de presa) necesita acordul nostru prealabil in scris. Drepturile de folosinta ale imaginilor se pastreaza atunci cand imaginile sunt adaugate automatic sau manual intr-o arhiva.

Marci inregistrate

Logo-ul si tot continutul grafic aflat pe aceste pagini sunt marci inregistrate ale partenerilor aditionali, co-partenerilor, membrilor si reprezentantilor legali. Orice abuz sau utilizare neautorizata ale acestor marci sunt interzise si constituie incalcari ale legii marcilor, legii dreptului de autor si a altor legi ale proprietatii intelectuale si ale concurentiei neloiale.

Renuntarea la drepturi ale partilor terte ale websitului

Paginile acestui website contin linkuri (“hyperlinkuri”) catre alte websituri care sunt administrate de parti terte si ale caror continuturi nu sunt cunoscute companiei noastre. global-learning.ro permite doar accesul catre aceste situri, dar nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul acestora. Linkurile noastre catre websiturile partilor terte sunt menite sa va faciliteze navigarea. Formularile de pe siturile redirectionate nu ne apartin. Nu ne identificam cu niciun fel de continut de pe paginile de website ale partilor terte. In particular, nu ne asumam nicio raspundere pentru incalcarile prevederilor legale sau pentru incalcarile drepturilor partilor terte. Administratorii websiturilor la care se ajunge prin redirectionarea de pe acest website sunt exclusiv responsabili de continutul acestor pagini, de asemenea de produsele puse in vanzare sau de comenzile relationate, de orice tip. global-learning.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru nicio incalcare a legii dreptului de autor, a legii marcilor sau a drepturilor proprietatii intelectuale sau personale care se pot produce pe o pagina accesata printr-un hyperlink.. In cazul unei comenzi sau unei declaratii legale de orice fel, se incheie un contract intre utilizator si administratorul websitului respectiv sau intre utilizator si alta parte legala sau persoana instruita in aceasta privinta, fara nicio relationare intre Autor si utilizator. Va rugam sa consultati termenii legali si conditiile de utilizare de pe websitul redirectionat.

General Disclaimer

Orice responsabilitate a autorului pentru prejudiciile survenite in urma utilizarii acestui website – fara a tine seama de cauzele legale, inclusiv ofensele – este limitata la prejudiciile cauzate cu buna stiinta sau prin neglijenta grava. In aceeasi masura, responsabilitatea obligatorie a autorului fata de incalcarile contractuale, totalitatea reclamatiilor va fi limitata la prejudiciile previzibile. Acest lucru nu va afecta responsabilitatea in privinta legii Responsabilitatilor Produsului sau in alte garantii oferite anterior. De asemenea, limitarile responsabilitatilor mai sus mentionate nu se aplica in cazul vatamarilor corporale, atentarii la viata sau sanatatea unei persoane. global-learning.ro se angajzeaza sa nu permita intruziunea virusilor pe websit, pe de alta parte, global-learning.ro nu poate asigura absenta totala a virusilor. Drept urmare, recomandam o atentie deosebita pentru protectia impotriva virusilor (ex: prin scanare) inainte de descarcarea de date si documente de pe website. global-learning.ro nu raspunde de greselile sau erorile serviciilor oferite pe website, independente de responsabilitatile sale, nici de validitatea acestora.

Prevederi si declaratii

Prevederile si declaratiile de pe acest website au fost incheiate in concordanta cu misiunea si principiile noastre. Cu toate acestea, rezultatele actuale obtinute de Autor pot sa difere considerabil fata de aceste prevederi si declaratii deoarece depind de o serie de factori de natura macroeconomica si competitiva, care sunt, in unele cazuri, independente de controlul global-learning.ro. Fara a aduce prejudicii obligatiilor legale prin amendarea prevederilor si declaratiilor, global-learning.ro nu urmareste sa actualizeze toate prevederile si declaratiile continute de acest website.

Produsele si Serviciile prezentate

Produsele prezente pe acest website sunt exemple de produse sau servicii ale companiei. Imaginile folosite au scop de prezentare.

Politica de confidentialitate

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii politica de confidentialitate. Pentru orice informatii suplimentare folositi adresa de mail: info@global-learning.ro

Website: global-learning.ro

E-mail: info@global-learning.ro

Telefon: +40 723 642 817

Adresa: Str. Ion G. Racoțeanu 7, Sector 3, Bucuresti, Romania, 030891

Politica de livrare

Prin achizitionarea unui curs prin platforma noastra de e-learning, beneficiati de accesul nelimitat la materialele documentate in format video, text, lectii, teste online, disponibile in contul dvs. de cursant, pe platforma.

  • La plata prin card – cursurile apar instant in contul dumneavoastra de cursant pe platforma;
  • La plata prin transfer bancar – cursurile apar in cont in 24 h de la confirmarea inregistrarii platii.

Prin drepturile de autor detinute, este strict interzisa duplicarea materialelor, distribuirea sau revanzarea acestora in orice fel.

Politica de retur

Dreptul de denunțare unilaterală

OUG 34/2014 Art. 9. – (1): condițiile și modalitățile de exercitare a dreptului de denunțare unilaterală, pentru cazurile prevăzute în prezenta ordonanță, sub forma clauzei următoare: “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fară penalități și fară invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului său, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului”.

OUG 34/2014 Art. 14. – (1): “Consumatorul returnează produsele fară întârziere nejustificata și în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat comerciantului decizia sa de retragere din contract în conformitate cu art. 11. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile.”

OUG 34/2014 Art. 14. – (3): Clientul este direct responsabil de diminuarea valorii produselor, ce rezultă din manipularea sau utilizarea acestora pe toată perioada în care s-au aflat în posesia sa, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționarii produselor.

OUG 34/2014 Art. 16. – (m): “Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce priveşte contractele la
distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele:”

  • (m.): “furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.”

Mai multe detalii despre OUG 34/2014 regăsiți aici.

Beneficiarul are dreptul de a solicita restituirea contravalorii cursurilor comandate si achitate, iar Furnizorul se obliga sa restituie integral sumele incasate, numai in situatia in care nu a inceput parcurgerea cursurilor (lectiilor) contractate, prin activarea datelor de acces pe platforma e-learning. Deasemenea, in cazul emiterii unor documente digitale care atesta calitatea de cursant sau inceperea cursului, sau a oricaror tipuri de documente ce decurg din calitatea de cursant, nu se va restitui taxa de curs.

  • Pentru comenzile platite prin Transfer bancar avem nevoie sa ne transmiteti un cont IBAN in care se va efectua transferul;
  • Pentru comenzile Platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare;

Solicitarile de returnare se fac in decurs de 14 zile, daca se indeplinesc conditiile de mai sus, mentionate la Politica de retur.
Restituirile se fac in decurs de 14 zile de la acceptarea returului.

Daca doriti sa returnati o comanda, va rugam sa completati Formularul de retur accesibil aici.

Coșul tău