Cursuri de limba germană pentru copii și elevi - Global-Learning.ro

Cursuri de limba germană pentru copii și elevi

Cursuri de germană școlari și elevi

De ce să-ți înscrii copilul la cursuri de limba germană?

Limba germană vorbită fluent și corect le poate deschide copiilor calea către studii înalte, cultură, un loc de muncă mai bun și către un viitor de succes.

Cursuri de germană pentru copii: Grupele de vârstă 5 – 6 ani și 7 – 8 ani.

imagine mica germana copii 392x207

De ce un curs de germană la noi?

Noi folosim metode de dezvoltare a gândirii, metode realizate special pentru vârsta lor, în timp ce învață o limbă străină, copilul își dezvoltă gândirea critică și gândirea creativă.

Învață prin exerciții de asociere, cântece și desene, descrieri de tablouri, filme și jocuri și se implică cu entuziasm în tot felul de activități care îi ajută să pronunțe corect, să asimileze vocabular și gramatică cu o ușurință deosebită…

Echipa Global Learning se implică și în crearea de materiale de studiu al limbii germane, materiale deosebit de frumoase. Am creat și continuăm să creăm povești în limba germană, poezii și cântece, materiale adaptate vârstei și nivelului lor, bogate în conținut valoros și în elemente grafice distractive pentru copii.

Doriți să descoperiți mai multe informații despre cursurile de limba germană dedicate copiilor? Apăsați pe butonul de mai jos!

Vreau sa aflu mai multe despre cursurile de limba germană pentru copii

Cursuri de limba germană pentru școlari și elevi

Grupe clasele II – IV si V – XII

germana 870x304

Cursurile de limba germană pentru elevi (clasele II – IV si V – XII) sunt interactive, foarte dinamice, adaptate foarte bine fiecărui cursant.

Scopul cursurilor de limba germană:

În cadrul acestui curs de germană, avem două mari scopuri:

1. Să sprijinim fiecare cursant pentru a ajunge să vorbească germana fluent și, dacă dorește, să promoveze examene de nivel înalt, B1, B2, C1, C2 la Goethe Institut.

2. Să îl învățăm pe fiecare participant să gândească profund, analitic, critic și creativ. Pentru aceasta folosim exerciții speciale adaptate fiecărei vârste.

Elevii care participă la cursurile noastre de limba germană se exprimă frumos și fluent, iau examene și studiază la universități cu predare în limba germană.

Noi reușim:

Elevi de ai noștri sunt astăzi studenți în Berlin și în Viena, studiind în limba germană, au încredere în ei și dovedesc și altora cât de buni sunt.

Descopera toate informatiile despre cursurile de germana pentru elevi

 * Nota explicativa: cursurile oferite de noi sunt prin definitie meditatii, prin urmare nu veti primi o diploma de absolvire la finalizarea acestora. Daca doriti o certificare va indrumam cu cea mai mare placere catre examenele de diploma ale institutelor de limba straina auditate, cum ar fi British Council, Goethe Institut etc.