Cursuri / meditații limba Germană copii Sector 3 - Global-Learning.ro

Cursuri de limba germană pentru școlari și elevi

Cursuri de germană școlari și elevi

Iți dorești un viitor de succes pentru copilul tău? Înscrie-l la un curs/meditații de limba germană!

Cursurile de germană pentru elevi sunt interactive, foarte dinamice, adaptate foarte bine fiecărui cursant. Metodele și atmosfera de lucru sunt gândite în funcție de vârstă astfel încât să sporească interesul și curiozitatea, să dezvolte gândirea critică și gândirea creativă și să fie de folos și mai târziu.

În cadrul cursului de germana pentru elevi, pregătim elevii și pentru examenele de nivel: A1, A2, B1, B2, C1, DSD.

 Orar cursuri: acum se lucrează la realizarea grupelor. Înscrie-te ACUM.

  1. Luni
  2. Marți,
  3. Miercuri
  4. Joi,
  5. Vineri
  6. Sâmbătă

imagine germana scolari 748x411

Structură și preț

Grupele sunt întotdeauna restrânse (maximum 6 – 8 cursanți), astfel încât fiecare copil să primească atenție și îndrumare speciale pentru el.

Durata și frecvența întâlnirilor: 1 ședință de două ore/săptămână

Cursurile de germană se continuă și în timpul verii în cadrul școlii de vară sau clubului de vară, sau, la cerere, ca lecții precum cele din timpul anului.

Prețul cursului:

Prețul unei ședințe: 120 lei

Preț modul I: 840 lei/modul I (plătibil în două tranșe: 420 + 420 lei) + 1 ședință pe lună în cadrul Clubului de Lectură și Conversație.

Perioada: 1 Septembrie – 30 Iunie.

Locația:  Str. Ion G. Racoțeanu 7, Sector 3, București, (aproape de intersecția dintre B-dul Unirii și Calea Traian), sau la sediu, în funcție de situația pandemică sau de dorința dumneavoastră.

Program Cursuri / Meditații Germană București

 Cum vă puteți înscrie?

Pentru înscrieri la cursul de germană pentru școlari și elevi sau pentru mai multe informații despre acesta, vă invităm să ne contactați la numărul de telefon +40 723 642 817 sau să utilizați formularul de pe pagina de contact.

Totodată, vă invităm la o lecție GRATUITĂ de limba germană. Pentru înscriere, accesați butonul de mai jos și vă vom suna noi, în cel mai scurt timp.

INSCRIETI-VA ACUM PENTRU O LECTIE GRATUITA!

* Nota explicativa: cursurile oferite de noi sunt prin definitie meditatii, prin urmare nu veti primi o diploma de absolvire la finalizarea acestora. Daca doriti o certificare va indrumam cu cea mai mare placere catre examenele de diploma ale institutelor de limba straina auditate, cum ar fi British Council, Goethe Institut etc.