Curs de engleză pentru elevi și școlari - Global-Learning.ro

Curs de engleză elevi și școlari

Curs de engleză elevi și școlari

Copilul tău este elev? Înscrie-l acum la cursuri de engleză KET,  PET, FCE, CAE,  pentru vârsta și nivelul lui de studiu!

Cursurile de engleză pentru elevi (clasele V – XII) sunt interactive, foarte dinamice, adaptate foarte bine fiecarui cursant. Metodele și atmosfera de lucru sunt gândite să sporească interesul și curiozitatea, să dezvolte gândirea critică și gândirea creativă. În cadrul acestui curs de engleză, sunt activități speciale: dezbateri, comentarii, jocuri interactive, interpretări de roluri, literatură sub formă de audiobookuri, anumite exerciții prin care elevii asimilează gramatica, vocabularul și capătă fluență în exprimare.

Elevii sunt pregătiți atât pentru a vorbi fluent și corect limba cât și:

  • pentru examenele de engleză intensiv,
  • pentru bacalaureat și admitere în facultate,
  • pentru a promova examenele Cambridge cu recunoaștere internațională: KET,  PET, FCE, CAE.

Curs de engleză pentru elevi și școlari

Structura și prețul cursului:

Perioada: Septembrie – Iunie, cinci module conform structurii anului școlar,  la alegere cursurile se continuă și în timpul verii.

Cursuri Școala de vară: Iulie-August.

Grupele sunt întotdeauna restrânse (maxim 6 – 8 cursanți).
Astfel încât fiecare elev să primească atenție și îndrumare speciale pentru el.

Orarul cursurilor:

  1. Luni …acum se realizează înscrierile și grupele

Prețul cursului:

  • Prețul unei ședințe: 85 lei
  • Preț pentru primul modul (7 săptămânix80) 595 lei / modul I, plătibil în două tranșe: 297,5 + 297,5 lei 
  • (+ 1 ședință pe lună în cadrul Clubului de Lectură și Conversație )

Locatia: la sediuStrada Ion G. Racoțeanu 7, Sector 3, București, C.P. 030891 (în apropierea intersecției dintre Bulevardul Unirii si Calea Traian) sau ONLINE

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre felul în care se desfășoară cursul de engleză pentru elevi, vă invităm să participați la o LECȚIE DE ENGLEZĂ GRATUITĂ!

DA, VREAU SA PARTICIP LA O LECTIE DE ENGLEZA GRATUITA!

Program Cursuri


Cum vă puteți înscrie?

Pentru înscriere, vă invităm să ne contactați la numărul de telefon +40 723 642 817, la adresa denisabularda@gmail.com sau să utilizați formularul de pe pagina de contact.


* Nota explicativa: cursurile oferite de noi sunt prin definitie meditatii, prin urmare nu veti primi o diploma de absolvire la finalizarea acestora. Daca doriti o certificare va indrumam cu cea mai mare placere catre examenele de diploma ale institutelor de limba straina auditate, cum ar fi British Council, Goethe Institut etc.