Lecții de engleză – Global-Learning.ro

Lecții de limba engleză

Aprofundarea cunoștințelor de limba engleză – moduri creative, care îmbină educația cu distracția


Simulare – Proba de Speaking – Flyers

Simularea pentru Proba de Flyers este gata! Am creat-o special pentru cei care se pregatesc pentru examenul Cambride, nivelul A2 (Flyers). Aceasta simulare contine posibile intrebari care ii pot fi adresate candidatului de catre examinator, dupa structura examenului Cambridge.  Mai jos este disponibil fisierul pentru descarcare: Text Simulare Proba de Speaking

Model Flyers – Proba de Speaking

Proba de Speaking – Flyers – contine 4 parti: In prima parte candidatului i se cere sa gaseasca diferentele intre doua imagini, in a doua parte are loc un schimb de informatii intre candidat si examinator, in a treia parte se creeaza o poveste pe baza unor imagini, iar in ultima parte examinatorul adreseaza intrebari personale. Am creat acest model special pentru cei care doresc sa exerseze pentru examenul Cambridge de nivel Flyers (A2).


Model Flyers – Proba de Listening

Am creat un model de test Flyers - Proba de Listening, exact ca la examenul Cambridge, pentru a exersa. Proba de Listening contine 5 parti - 25 de intrebari. Modelul poate fi descarcat de mai jos: Proba de Listening - Flyers Fisierele audio sunt disponibile mai jos:


Model Movers – Proba de Speaking

Am creat un model de test si pentru Proba de Speaking – nivelul Movers. Acesta poate fi descarcat de mai jos: Proba de Speaking – Movers Mai jos este forma scrisa: Speaking – Movers The candidate enters the room. Hello. My name’s Ms Johnson. Hello. I’m Jane. How old are you, Jane? Ten. Now look at these pictures. They look the same, but some things are different.