Aparitii in Media – Global-Learning.ro (1)

Aparitii in Media

Aprofundarea cunoștințelor de limba engleză – moduri creative, care îmbină educația cu distracția

Limba engleză este omniprezentă în era globalizării, fiind instrumentul esențial pentru comunicare în cele mai diverse domenii, de la comerț și știință până la artă și divertisment. Însă, în ciuda acestei omniprezențe, învățarea limbii engleze poate fi uneori o sarcină dificilă și monotonă, mai ales pentru copiii cu vârstele cuprinse între 7 și 11 ani.


The Summer Creators: Aventura Lingvistică de Vară la Global Learning

În această vară, copiii cu vârste cuprinse între 7 și 11 ani sunt invitați să se alăture programului "The Summer Creators: Aventura Lingvistică de Vară", un proiect creat de Global Learning. "The Summer Creators: Aventura Lingvistică de Vară" este o experiență de neuitat pentru cei dornici să își îmbunătățească cunoștințele de limbă engleză într-un mediu distractiv și interactiv.

Idee genială pe părinții de pitici – Școala de vară pentru perfecționarea Limbii Române, organizată de Global Learning

Într-o lume în care comunicarea și exprimarea clară a gândurilor sunt esențiale pentru succesul profesional și personal, stăpânirea limbii române devine o prioritate. Limba română, fiind atât de bogată și complexă, oferă o mulțime de posibilități pentru a ne îmbogăți vocabularul și a ne perfecționa competențele gramaticale.


Limba germană pentru începători se poate învăța încă de la grădiniță, cu Global Learning

La inceputul fiecarui an in invatamantul prescolar, ca educator esti pus/-a in situatia de a alege cursuri optionale pentru copiii din grupa la care predai. Nu intotdeauna este usor sa poti gasi ceva captivant pentru copii si care sa ii multumeasca si pe parintii acestora, fara a implica cheltuieli legate de un profesor care sa tina orele respective.

Cursurile de limba germană pentru începători de la Global Learning sau cum poate învăța jucându-se

Copilul tău petrece prea mult timp în fața calculatorului vizionând tot felul de materiale inutile care mai mult pot dăuna decât să îi aducă vreun folos? Te consolezi uneori spunându-ți că o parte dintre cunoștințele lui provin din mediul online și chiar poți fi uimit/-ă de anumite informații pe care ți le transmite. Se spune că generația actuală poate învăța engleza din zbor, doar privind anumite materiale video.


Limbă străină pentru grădinițe – Primele mele propoziții în limba engleză

Mulți educatori abordează limba străină în programul de lucru al copiilor, la grădinițe private sau la cele de stat, ca materie opțională. Dacă predarea este adecvată vârstei, cei mici o vor îmbrățișa cu interes, iar părinții acestora vor fi încântați să audă primele cuvinte în limba engleză învățate la grădiniță.