Calendarul Modulelor – Scoala de Vara – Global-Learning.ro

Calendarul Modulelor – Scoala de Vara

Module Scoala de vara  - Global Learning

Module Scoala de vara  – Global Learning

Cursul de engleza intensiv pentru copii se desfășoară in perioada Iulie – August 2019 in serii a cate 2 săptămâni.

Fiecare săptămână cuprinde 5 ședințe  patru ore fiecare (din care o ora va fi alocata limbii germane), in functie de dorinta copiilor.

La scoala de vara,  Global Learning, pt copiii claselor 1- 8, modulele de limba engleza intensiv + o ora de limba germana se vor desfășura in iulie si august 2019, conform calendarului, astfel:

Modulul 1: intre 01 iulie si 13 iulie, 8:00 – 12:00

Modulul 2: intre 15 iulie si 26 iulie, 8:00 – 12:00

Modulul 3: intre 29 iulie si 09 august, 8:00 – 12:00.

Costul fiecarui modul: 550 lei.

Scoala de vara in limba engleza si germana pentru copilul tau!!

1. Teme deosebit de ofertante, interesante la orice varsta:

A. Istoria Bucurestiului in limba engleza: Calea Victoriei si istoria ei, istoria Teatrului National, care, asa cum stiti, a avut sediul pe Calea Victoriei candva, zona Operei, Kogalniceanu si a Cismigiului, pana la Rosetti si Biserica Greaca….

B. Elemente de istorie a Angliei si a limbii engleze, ii vom descoperi pe Celti, modul lor de viata, apoi cucerirea de catre Romani si tot asa.

2. Una dintre cele patru ore va fi alocata limbii germane pentru construirea vocabularului de baza, urmarind temele principale:  vocabular referitor la casa, alimente, scoala, joc, magazin, strada, parc, la tara, la mare, la munte…
Daca va doriti ca limba engleza sa fie folosita de copii si sa o dezvolte cu ajutorul unor proiecte extraordinar de interesante, alegeti cursurile noastre de vara, impartite in trei module a doua saptamani!
Puteti alege un modul, doua sau toate trei!
Modulele de curs Global Learning sunt ideale pentru a învăța si exersa limbile engleza si germana  într-o maniera distractiva pentru cei mici si interesanta pentru cei mari.

Noi va asteptam cu mare drag!

Inscrieri la 0723642817
Sau info@global-learning.ro sau:

Inscrie-te si tu la 0723642817 sau la info@global-learning.ro

Acces formular de inscriere la scoala de vara