Prea mic pentru un examen atât de mare! Admiterea în clasa a V-a e mai ușoară cu Global Learning – Global-Learning.ro
string(4) "post"

Prea mic pentru un examen atât de mare! Admiterea în clasa a V-a e mai ușoară cu Global Learning

Sursa articol: financiarul.ro

Parcă mai ieri a început clasa pregătitoare, timpul a trecut și iată că se apropie momentul în care cel mic să dea examenul de admitere în clasa a V-a. În funcțiile de standardele fiecărei instituții de învățământ, exigențele sunt diferite și uneori competiția este mare, de aceea ți-ai dori să fie foarte bine pregătit.

Este prea mic pentru a încerca să îl responsabilizezi cu discursuri mobilizatoare din care să reiasă că trebuie să muncească mai mult și să se joace mai puțin, fie și pentru viitorul lui. Cursurile de limba română cu profesor de la Global Learning pun accent pe învățarea distractivă, pe interactivitate și joc și pot fi soluția de care ai nevoie pentru pregătirea copilului tău.

 

Cursuri de pregătire la limba română pentru admiterea în clasa a V-a

Majoritatea profesorilor de gimnaziu se concentrează pe meditații de pregătire a elevilor pentru examenul de capacitate, iar cei mai avizați să lucreze cu programa de clasa a III-a și a IV-a sunt învățătorii.

Ai vrea să ai parte de un echilibru între experiența cu elevii de vârstă mică și programa de la clasele primare, pe de o parte, și exigențele unui profesor de gimnaziu, pe de altă parte. La cursurile de la Global Learning, profesoara Denissa Gabriela Bularda reușește să împace ambele aspecte, adăugând un plus de atractivitate metodelor de predare prin interactivitate și jocuri în care elevii prin care elevii își pot consolida cunoștințele de gramatică și își dezvoltă abilitățile de comunicare prin citit, ascultat, scris și exprimare orală.

 

Cursurile de limba română în vederea pregătirii pentru admiterea în clasa a V-a îi găsesc pe copii la vârsta potrivită pentru a marca etape definitorii în dezvoltarea personală. În acest sens, beneficiile participării celui mic nu se vor rezuma doar la a reuși să își depășească emoțiile și să facă față cu succes examenului și să fie admis în clasa a V-a la un liceu bun din oraș, ci au implicații pozitive pe termen lung.

De ce să alegi cursurile de limba română de la Global Learning pentru copilul tău

Cursurile de limba română de la Global Learning abordează în mod diferit pregătirea elevilor pentru admiterea în clasa a V-a. Sistemul de învățământ public actual și lucrul cu peste 20 de copii la o clasă, între care există diferențe de percepție, atenție și concentrare nu permite abordarea individuală a fiecărui copil, iar din acest motiv beneficiile interactivității nu pot fi aplicate. Metodele moderne, străine din păcate multora dintre cadrele didactice din România, nu încurajează exprimarea opiniilor și aportul elevilor la lecție.

Lucrul cu grupuri mici, de doi, trei sau patru copii, precum și o perspectivă modernă asupra actului educațional la cursurile de limba română de la Global Learning se traduc în îmbinarea asimilării și consolidării cunoștințelor cu jocul și distracția.

Pentru profesoara Denissa Gabriela Bularda, jocul și distracția copiilor este ceva serios, pe când cei mici se implică și se preocupă la maximum de performanța în timpul jocului, pe care o pot obține prin atenție, concentrare și folosirea cunoștințelor și abilităților dobândite la cursuri.

Simulările de teste, atunci când elevii sunt pregătiți, au rolul de a le spori acestora încrederea în sine, pentru a trata examenul pe care îl vor susține cu obiectivitate și cât mai puține emoții, grație experienței testărilor de la cursuri.