Cauți un profesor bun pentru meditații la limba română? Încearcă pachetul curs-testare de la Global Learning! – Global-Learning.ro
string(4) "post"

Cauți un profesor bun pentru meditații la limba română? Încearcă pachetul curs-testare de la Global Learning!

Sursa articol: blogcity.ro

Pe cât de frumoasă este vârsta adolescenței, pe atât de dificilă este din punct de vedere al provocărilor vieții de elev. Clasa a VIII-a reprezintă adesea o piatră de încercare atât pentru copii, cât și pentru părinți.

Este o perioadă marcată de pregătiri intense și de stres, pentru examenul de capacitate, o probă a cărei miză este admiterea la liceul dorit sau la un liceu bun. Încep căutările părinților pentru meditatori, întrebările chinuitoare dacă au făcut o alegere bună a profesorului și comparații cu alți elevi, colegi de clasă ai copilului, discuții nesfârșite cu alți adulți aflați în aceeași situație.

Cursurile de pregătire la limba română pentru clasa a VIII-a sunt structurate ținând cont de programa școlară, de nevoile de învățare și aplicații ale elevilor și de necesitatea părinților de a avea un feedback constant asupra progreselor copilului.

Ce conține pachetul curs-testare la limba română de la Global Learning?

Global Learning are soluția potrivită pentru elevii care se pregătesc pentru examenul de capacitate. Întrucât gramatica limbii române pune întotdeauna probleme la clasa a VIII-a, pachetul de meditații cuprinde o ședință de gramatică și una de testare.

În cadrul orelor de gramatică se reiau noțiuni din programa de gimnaziu și se fac aplicații diverse pentru consolidarea lor, iar în cadrul testărilor, care conțin subiecte alcătuite după modelul celor date în anii trecuți la examenele de evaluare națională, se verifică progresele elevului.

Părinții sunt astfel la curent cu ce se întâmplă în cadrul meditațiilor și vor avea satisfacția să constate că investiția în cursurile de limba română de la Global Learning este una rentabilă. Pe parcursul mai multor astfel de pachete curs-testare, elevii dobândesc siguranța de sine și își sporesc capacitatea de a rezolva o gamă cât mai variată de cerințe.

De ce Global Learning este soluția potrivită pentru meditațiile la limba română?

Cursurile de pregătire de la Global Learning sunt alcătuite în conformitate cu programa școlară și cu cerințele examenelor de capacitate. Noțiunile teoretice sunt explicate pe înțelesul elevilor folosind o abordare modernă, scheme și sinteze, și exerciții aplicative incitante, menite să consolideze asimilarea cunoștințelor și să stimuleze gândirea.

Profesorul Denissa Gabriela Bularda are experiență în lucrul cu elevii și în redactarea de  culegeri de gramatică, de compuneri și alte materiale de studiu. Metodele utilizate în cadrul cursului sunt interactive, stimulând atenția, concentrarea și creând o atmosferă prietenoasă și relaxantă.

Testările au atât rolul de a verifica permanent cunoștințele și capacitatea elevilor de a rezolva subiecte similare celor de la examen, ghidând profesorul către aspectele vulnerabile ale pregătirii lor, pentru a elimina deficiențele, cât și de a oferi adolescenților încrederea în propria persoană și în puterea lor de a face față unui examen dificil.

Alegând pachetul curs de gramatică-testare la limba română de la Global Learning, îi oferi copilului tău soluția optimă de pregătire pentru examenul de evaluare din clasa a VIII-a, o recapitulare a cunoștințelor predate în gimnaziu și dezvoltarea capacității de a rezolva cu ușurință subiecte alcătuite după exigențele obișnuite ale examenelor din anii precedenți.