Global Learning, locul unde copiii sunt ajutați să iubească învățarea
string(4) "post"

Global Learning, locul unde copiii sunt ajutați să iubească învățarea

poza articol ziar dambovita reality news JPG

În general, părinții știu că studiul limbilor străine este un concept care îi atrage mai puțin pe copii, deși ei sunt dornici și curioși să descopere lumea. În lumea informațională în care trăim, comunicarea, în procesul educativ, este, în primul rând, vizuală și apoi verbală. Copiii se nasc cu dorința de a afla, pun mereu întrebări, pleacă să exploreze mediul, vor să poată orice este normal vârstei: să meargă, să vorbească, să se încalțe și tot așa mai departe.

La Global Learning, dragi parinti, copiii învață împlinindu-și aceste dorințe. Pentru că aici este locul unde veți găsi sprijin și multă implicare, astfel încât dvs sau copilului dvs să vă fie mai ușor!

Marele nostru scop este să ajutăm copiii să iubească învățarea! Copilul tău contează! Pentru noi, fiecare elev al nostru contează! Sunt cele 3 concepte fundamentale ale noastre. Pentru acestea, am creat metode educaționale de valoare pentru copii și materiale moderne și frumoase de învățare.

Așadar, avem: Cursuri de limba română, engleză și germană pentru copii și adulți, aflați atât în București cât și în alte localități (prin ONLINE).

Mai exact:

1. Cursuri cu profesor atât la sediu, pentru cei din București, cât și online, pentru cei din țară, acestea sunt meditațiile de limba română, engleză și germană pentru copii și adulți si informatică programare pentru elevi.

2. Creație de soft educațional și alte produse educaționale, cum ar fi: culegeri video, culegeri editate pe hârtie, exerciții și teste interactive, filme de desene animate pentru copii, povești, materiale pentru dezbateri), toate aflate pe platforma noastră, https://global-learning.ro/cursuri-online/.

Copiii învață ghidați de un profesor cu multă experiență și dragoste! Ne găsiți aici: https://global-learning.ro/.

Scopul nostru este asimilarea până la nivel de fluență nativă a vocabularului și a gramaticii, construirea abilităților de prezentare în public, a curajului fiecărui cursant de a spune ce știe și de a arăta mereu ce poate, promovarea examenelor cu note mari, pentru a ajunge cât mai sus pe scara dezvoltării.

Pe lângă cursurile directe, în grupe foarte mici, realizăm aici, produse educaționale frumoase, astfel încât învățarea să fie ridicată la un alt nivel: de plăcere, de asimilare de drag, din curiozitate, din stare de bine.

Iată câteva dintre metodele noastre și din activitățile pe care le propunem cursanților noștri pentru învățare:

La sfârșit de semestru, recapitulăm noțiunile în mod interesant și productiv: fiecare elev își alege o lecție din urmă și o pregătește ca un profesor, apoi o predă celorlalți, folosind mijloace deosebit de frumoase, create de el însuși: cartonașe, fișe cu desene și întrebări, prezentări pe flip-chart, proiecte power point desene animate… recapitulăm totul, astfel, cu entuziasm din dorința de a crea materiale frumoase și de a veni cu idei deosebite. Din plăcerea de a preda lecția, cum cred ei că este mai frumos și mai interesant, copiii muncesc cu seriozitate fără a realiza cât de multe cunoștințe au acumulat.

Copiii mari sunt, măcar o dată, de două ori pe semestru, tutorii celor mici. Astfel se bucura de dragostea celor mici, se simt învățători, prind curaj și dragoste de școală.

Pentru cei mici, care încă descopera scrisul și învățarea, lecțiile sunt prezentate sub forma unui film de animație, creat de noi aici, la Global Learning, unde avem creatori de grafică specializați în a realiza lecții atât de frumoase încât copilul să preia totul nu ca pe un curs, ci ca pe o distracție. Un vocabular foarte bogat și chiar nuanțat este astfel asimilat de copil astfel. Puteti găsi și dvs aceste produse pe platforma noastra: https://global-learning.ro/cursuri-online/.

Copiii asimilează mult mai ușor limbile străine, dacă le sunt predate ATRACTIV și cu AFECTIVITATE.

Practic, asta își și doresc: SĂ SE JOACE și SĂ FIE IUBIȚI.

La Global Learning, noi utilizăm materiale deosebit de frumoase, create de noi, cărțile noastre de colorat cu planșe și mii de cuvinte, cântece scrise și compuse de noi, videoclipuri cu personaje animate care descriu tablouri sau spun povești și multe alte lucruri speciale.

Astfel, copiii ADORĂ să fie cu noi!