Cum este organizat un curs de germana pentru copii? – Global-Learning.ro
string(4) "post"

Cum este organizat un curs de germana pentru copii?

Curs de germana pentru scolari si elevi:

Grupe cls. a 2-a – cls. a 4-a

Grupe cls. a 5-a – cls. a 8-a

Cursurile de germana pentru copii (cls.a 2-a – cls. a 4-a si cls. a 5-a – cls. a 8-a) sunt interactive, foarte dinamice, adaptate foarte bine fiecarui cursant. Metodele si atmosfera de lucru sunt gandite sa sporeasca interesul si curiozitatea.

In cadrul acestui curs de germana, sunt activitati speciale jocuri interactive, interpretari de roluri, prin care scolarii si elevii asimileaza gramatica, vocabularul si capata fluenta in exprimare.

Cursantii invata sa scrie corect si sa se exprime frumos, creand ei insisi carti de colorat si cartonase de invatat pentru cei mici, carora le devin tutori si pe care ii vor sprijini in invatare. Vor invata sa compuna scrisori, povestiri si povesti scurte.

Grupele sunt intotdeauna restranse (maximum 6 – 8 cursanti).

Astfel incat fiecare copil sa primeasca atentie si indrumare speciale pentru el. Cu ajutorul metodelor active, moderne, ne asiguram ca toti cursantii nostri ajung la cel mai bun nivel posibil de cunoastere a limbii germane.

La finalul cursului, se vor evalua cunostintele in cadrul unor “Dialoguri finale” in cadrul carora copiii vor sta de vorba si se vor juca impreuna cu tinerii voluntari care ii vor sprijini de-a lungul intregului an. In urma acestor dialoguri, fiecare copil va descoperi cat de mult a invatat, cat de curajos si frumos foloseste limba germana.

Cursurile de germana se continua si in timpul verii in cadrul scolii de vara, sau clubului de vara, cum le place celor mari sa il numeasca. Activitatile de vara sunt frumoase, ca de vacanta, un divertisment cultural, lectura, filme, excursii si experimente, astfel incat notiunile de limba germana sa se pastreze si sa se dezvolte si in timpul vacantei.

Metode folosite de noi la cursul de engleza:

 • cursuri germana copii organizare2

  Manuale, carti de activitati si caiete de lucru cu suport audio-video

 • Materiale vizuale imagini, filme
 • Creatie de carti proprii de colorat si de povesti
 • Dialoguri pentru exersarea notiunilor dobandite
 • Activitati de tutoriat, care ii stimuleaza si ii incurajeaza, le dau incredere, ei participa activ la lectii si ii ajuta si pe cei mici sa isi dezvolte cunostintele de limba germana.
 • Interpretare de roluri din diferite povesti
 • Lectii de cultura si istorie a limbii germane

Structura cursurilor de germana scolari si elevi:

Grupe cls. a 2-a – cls. a 4-a

Grupe cls. a 5-a – cls. a 8-a

 • Sedinta individuala: 80 lei/sedinta, plata se face la fiecare sedinta

sau

 • Abonament lunar: 300 lei/luna (4 saptamani = 4 sedinte) + 1 sedinta pe luna in cadrul Clubului de Lectura si Conversatie

sau

 • Pachete semestriale: 1250 lei / semestru, (250 lei / luna), oferta valabila doar pentru cei care se inscriu la data de 1 septembrie.

Perioada de desfasurare: septembrie – 30 iunie. In timpul verii (iulie-august) va punem la dispozitie cursurile scolii de vara.

Locul de desfasurare: cursurile de germana se desfasoara in Bucuresti, sectorul trei, in apropierea intersectiei dintre Bulevardul Unirii si Calea Traian.

Cum va inscrieti?

Pentru a va inscrie copilul la cursul de germana pentru elevi sunati-ne la numarul afisat sau prin formularul de contact.

Va invitam la o lectie GRATUITA de limba germana!

Daca doriti sa ne cunoasteti, va invitam la o lectie GRATUITA de limba germana. Pentru inscriere, accesati butonul de mai jos si va vom suna noi, in cel mai scurt timp.