Emoții pentru examenul de capacitate? – Global-Learning.ro
string(4) "post"

Emoții pentru examenul de capacitate?

Sursa articol: b24fun.ro

Ca părinte, vrei ce este mai bun pentru copilul tău și știi că un liceu bun îi va oferi un cadru potrivit în care să se dezvolte și să poată fi îndrumat corespunzător către formarea într-o carieră care să îi pună în valoare cunoștințele și abilitățile personale.

Admiterea la liceu este însă condiționată de o notă mare la examenul de capacitate. Dacă performanțele copilului la clasă și rezultatele testărilor nu sunt satisfăcătoare, în ciuda pregătirii suplimentare și a meditațiilor, este timpul să faci ceva cu adevărat folositor pentru el.

Lasă propriile emoții și discursurile moralizatoare și înscrie-l la cursurile de limba română cu profesor de la Global Learning! Va beneficia acolo de o abordare modernă a programei școlare, de interactivitate, de metode de predare centrate pe elev și de o infuzie binevenită de încredere în forțele proprii.

Cum pot ajuta cursurile cu profesor de la Global Learning la obținerea unei note mari la capacitate?

Cursurile de limba română cu profesor de la Global Learning sunt structurate în conformitate cu programa școlară și cu cerințele examenului de capacitate. Profesorul Denissa Gabriela Bularda are experiență atât în lucrul cu elevii, cât și ca autor al unor apreciate culegeri de gramatică, de compuneri și alte materiale de studiu. Tainele gramaticii vor putea fi pătrunse mai ușor prin explicații amănunțite și prin aplicații întocmite în conformitate cu exigențele și după modelul subiectelor de la capacitate.

Elevii vor fi încurajați să exploreze subiectele de literatură, să le înțeleagă mai bine și să își poată argumenta părerile pe marginea lor. Redactarea unor texte precum rezumate sau caracterizări ale personajelor vor deveni mai ușoare, iar copiii vor căpăta încredere în abilitățile lor de a face analize și sinteze.

Desfășurate în grupuri mici (2, 3 sau 4 elevi) sau individual, cursurile de limba română vor pune accentul pe înțelegerea problematicilor de studiu, pe aplicații, încurajând totodată creativitatea, comunicarea și dialogul între adolescenți sau cu profesorul.

Stimulând interesul pentru cunoștințele din programă, consolidându-le prin aplicații menite să crească încrederea elevilor în sine, copilul tău are șansa de a se pregăti astfel încât să fie capabil să își stăpânească emoțiile, să se concentreze și să rezolve cu ușurință subiectele de la examen, obținând o notă mare, cu ajutorul căreia se va putea îndrepta către liceul dorit.

Unde și când se desfășoară cursurile de limba română ale Global Learning?

Te întrebi, desigur, dacă adolescentul tău ar avea posibilitatea de a beneficia de aceste cursuri. Chiar dacă au trecut câteva luni bune de la începutul școlii, nu este târziu să îl înscrii la cursurile de limba română cu profesor de la Global Learning, cu ajutorul cărora își va putea îmbunătăți performanțele școlare și va putea face față cu brio exigențelor examenului de capacitate. Cursurile se desfășoară în perioada 1 septembrie- 30 iunie în București, la sediul din str. Ion Racoțeanu, sectorul 3, în apropierea intersecției dintre Bulevardul Unirii și Calea Traian.

Vestea bună pentru cei care nu locuiesc în Capitală este că elevii pot participa la cursuri și online, pe platforma Zoom. Dacă nu te-ai hotărât încă, încearcă o lecție gratuită de limba română cu profesorul Denissa Gabriela Bularda și vei putea hotărî împreună cu adolescentul tău care este cea mai bună formulă de pregătire de care are nevoie, în acest sens având la dispoziție un pachet de bază (cu o ședință pe săptămână), un pachet intensiv (cu 2 ședințe pe săptămână) sau un pachet ultraintensiv (cu 3 ședințe pe săptămână).