Evaluarea națională la clasa a VIII-a, o piatră de încercare pentru copilul tău? Cum îl ajută cursurile de limba română de la Global Learning să se pregătească – Global-Learning.ro
string(4) "post"

Evaluarea națională la clasa a VIII-a, o piatră de încercare pentru copilul tău? Cum îl ajută cursurile de limba română de la Global Learning să se pregătească

Sursa articol: divablog.ro

Cine nu are copii poate afirma că meditațiile la limba română sunt un moft și o găselniță a profesorilor de a-și completa veniturile. Părinții știu însă mai bine cum se realizează pregătirea de la școală în sistemul de învățământ public.

Cursurile se realizează cu un număr mare de copii și durata lor nu permite un grad ridicat de interactivitate astfel încât profesorul să se asigure că fiecare copil din clasă a înțeles lecția și este capabil de aplicații în conformitate cu cerințele programei.

Rămâne soluția meditațiilor, în care elevii au posibilitatea aprofundării și consolidării noțiunilor predate și a efectuării de aplicații suplimentare. Cursurile de pregătire la limba română pentru clasa a VIII-a de la Global Learning vin în întâmpinarea acestor nevoi ale elevilor și ale părinților preocupați de viitorul lor.

Examenul de capacitate, o probă cu miză mare

Evaluarea națională la clasa a VIII sau examenul de capacitate de la finalul anilor de gimnaziu marchează sfârșitul unei etape din viața copilului tău și îi evaluează cunoștințele dobândite până acum.

Complexitatea noțiunilor și abundența lor, precum și varietatea mare de cerințe fac din proba la limba română un examen dificil, pentru care elevii trebuie să se pregătească intens, pe tot parcursul clasei a VIII-a.

Apropierea examenului generează emoții atât pentru copil, cât și pentru tine, ca părinte, având în vedere miza deosebită: admiterea la liceul ales sau la un liceu bun. Departajarea elevilor se face pe baza mediilor obținute la evaluarea națională de la sfârșitul anilor de gimnaziu.

Cu Global Learning, ai cursurile ideale de pregătire pentru examenul de capacitate

Cursurile de limba română de la Global Learning pentru pregătirea în vederea susținerii examenului de capacitate sunt soluția ideală pentru copilul tău. Pachetele de meditații special alcătuite în conformitate cu programa de examen și curricula școlară la limba română îl vor ajuta să învețe eficient, acoperind cu succes lacunele din pregătirea sa, și să întâmpine evaluarea națională fără stres, cu încredere în capacitățile sale de a rezolva cerințele subiectelor de examen.

Profesorul  Denissa Gabriela Bularda are experiența necesară pentru a aborda metode moderne de predare, interactive și aplicații eficiente pentru a ajuta la consolidarea și punerea în practică a cunoștințelor teoretice din programă.

Autoare a unor apreciate culegeri de exerciții de gramatică, de redactare de compuneri și de alte materiale ajutătoare în pregătirea elevilor, profesoara va stârni interesul copilului pentru materie, ajutându-l să învețe eficient, cu plăcere, într-o atmosferă relaxată, cu ajutorul căreia va dobândi încrederea necesară în forțele proprii și în cunoștințele pe care le posedă.

Redactarea de texte creative, pe o temă dată și la o anumită dimensiune nu va mai stârni teama și nesiguranța elevilor, care vor fi capabili să compună un text respectând anumite scheme date, conform cerințelor.

Sistemul curs-testare în care se desfășoară pachetele de meditații la limba română vor asigura o corectă înregistrare a progreselor copilului, pe care o vei putea remarca și tu, în calitate de părinte.

Nu încerca să îți responsabilizezi copilul ținându-i morală și obligându-l să facă exerciții istovitoare, pentru că așa ai auzit că face colegul X din clasă, ci oferă-i soluția potrivită cu Global Learning și persoana competentă ca profesor, care îl va ajuta să facă față cu succes examenului de evaluare de la sfârșitul clasei de VIII-a.