Limba germană se poate învăța de la grădiniță – Global-Learning.ro
string(4) "post"

Limba germană pentru începători se poate învăța încă de la grădiniță, cu Global Learning

Sursa articol: editorialweb.ro

La inceputul fiecarui an in invatamantul prescolar, ca educator esti pus/-a in situatia de a alege cursuri optionale pentru copiii din grupa la care predai. Nu intotdeauna este usor sa poti gasi ceva captivant pentru copii si care sa ii multumeasca si pe parintii acestora, fara a implica cheltuieli legate de un profesor care sa tina orele respective.

Pachetele de cursuri online de limba germana pentru incepatori, de la Global Learning pot fi solutia de care ai nevoie, aducand ceva inedit, atragator pentru copii si agreat de parintii acestora. Prescolarii vor invata astfel, prin joaca, materiale video si aplicatii interactive, notiuni ale vocabularului de baza, in propozitii si expresii uzuale.

Cum se pot accesa cursurile de limba germana pentru incepatori de la Global Learning?
Cursurile de limba germana pentru incepatori de la Global Learning pot fi accesate de gradinite sau scoli primare, de stat sau private, continutul acestora fiind adaptat capacitatilor de invatare prin joc si distractie al prescolarilor si scolarilor de varsta mica.

Poti propune, ca educator sau invatator, parintilor copiilor, achizitionarea acestor cursuri de limba germana, care vor fi accesate pe calculatorul sau laptopul de la catedra si proiectate cu ajutorul videoproiectorului. Daca exista posibilitatea tehnica, la scoala sau la gradinita, fiecare copil va putea lucra pe propriul dispozitiv.

Pe parcursul a 22 de lectii video, care contin 55 de filmulete, copiii fac cunostinta cu personaje haioase, plasate in cadre spatiale si momente diferite, in parcul de distractii, la locul de joaca, in gradina, pe strada, la benzinarie, la ferma, la magazinul de jucarii etc. Corelarea intre sunet si imagine asigura intelegerea replicilor personajelor si faciliteaza memorarea unor propozitii si expresii uzuale in limba germana.

La sfarsitul fiecarei lectii cuvintele noi sunt reluate intr-un material video, pronuntate, repetate si explicate. De asemenea, aplicatiile interactive, de tip exercitii, cuvinte incrucisate si cautari de cuvinte potrivite in contexte date, vor contribui la recapitularea si retinerea elementelor de vocabular in limba germana.

Materialele cursurilor de limba germana se pot descarca in calculatorul fiecarui copil
Pentru consolidarea cunostintelor de limba germana, cel mai bun mod de a invata este descarcand materialele video in calculatorul de acasa al copilului, pentru a putea fi reluate in orice moment.

Lectia de germana de la gradinita sau scoala poate fi urmata de revizionarea acasa a materialului de curs si de reluarea aplicatiilor. La un pret accesibil, parintii se vor asigura ca cel mic petrece timp in fata unui dispozitiv electronic facand ceva util pentru viitorul lui.

Acest lucru presupune achizitia pachetului de catre parinti. Setul de 55 de filmulete se poate descarca in calculatorul de acasa prin achitarea taxei de curs, la o valoare accesibila. Parintii pot contribui in acest mod si la sustinerea scolii sau a gradinitei prin donatie, intrucat oferta Global Learning presupune ca produsele cumparate de catre parinti la recomandarea unei anume gradinite sa aiba un voucher, prin care aceste unitati de invatamant sa primeasca 30% din valoarea fiecarei vanzari.

Cursurile de limba germana pentru incepatori de la Global Learning sunt o solutie ideala pentru educatorii si invatatorii care vor un continut diversificat de cunostinte pentru grupa pe care o coordoneaza, pentru copiii care vor invata germana intr-un mod distractiv si pentru parintii preocupati de viitorul acestora si de petrecerea timpului liber de catre cei mici intr-o maniera cat mai folositoare.