Învață limba engleză, cu oferta de Black Friday - 40% la cursurile de pe platforma online Global Learning – Global-Learning.ro
string(4) "post"

Învață limba engleză, cu oferta de Black Friday – 40% la cursurile de pe platforma online Global Learning

Sursa articol: www.agerpres.ro

Îți dorești de mult să înveți limba engleză, însă ți-ai căutat tot felul de scuze să nu o faci? Acum nu mai este cazul! Global Learning vine în ajutorul tău cu o ofertă de Black Friday care să te motiveze să investești în educație – 40% reducere la cursurile online de pe platformă și produsele educaționale de e-learning.

Timpul este cel mai mare inamic, așadar, cu oferta de la Global Learning cu siguranță nu vei mai găsi scuze să înveți o limbă străină sau să îți aprofundezi cunoștințele. În ziua de azi, odată cu evoluția tehnologică, ar fi și păcat să nu profităm de aceste facilități pentru a investi și în educația noastră.

De ce să investești în cursurile de limbă străină?

Învățarea unei limbi străine este o activitate serioasă, dar de ce să nu fie și distractivă, în același timp, astfel încât copiii de toate vârstele, dar și adulții să fie motivați să parcurgă întreg cursul? Trebuie menționat că orice cunoștințe de limbi străine deschid noi oportunități în carieră, indiferent de vârstă, dar asigură și accesul la cele mai bune școli din Europa și întreaga lume.

În momentul de față, cunoașterea unei limbi străine este aproape obligatorie, dar partea bună este că oricine poate căpăta noi cunoștințe grație platformelor de e-learning, precum și a cursurilor cu profesori cu experiență.

Acestea fiind spuse, vârsta este un detaliu nesemnificativ, câtă vreme cursurile de engleză sunt predate în manieră creativă. În plus, studiile în domeniu au revelat faptul că plasticitatea creierului nu ține cont de vârstă, deși copiii sunt cei care învață mult mai repede lucruri noi.

În momentul actual, grație evoluției tehnologice, căpătarea de noi abilități tehnice, dar și cunoștințe de limbă străină, nu a fost niciodată mai ușoară. În acest articol vom discuta despre cum poți învăța engleza într-un mod mult mai ușor, grație platformei de e-learning cursuri engleză oferite de Global Learning.

Abilitățile pe care le poți căpăta cu ajutorul cursurilor de engleză online te vor ajuta să înțelegi mai bine filmele, melodiile, chiar și jocurile preferate, de care te dezlipești cu greu. Spre exemplu, noua generație de copii și adolescenți ajung să învețe o limbă străină prin intermediul filmelor și jocurilor online.

Atunci când alegi să înveți o limbă străină nouă, indiferent care este aceasta, este important să îți setezi și un scop: vrei să capeți abilități noi pentru a-ți dezvolta cariera sau vrei să călătorești mai mult? Indiferent care ar fi motivul din spatele deciziei, engleza este o limbă ce îți va aduce o mulțime de beneficii profesionale și personale.

Spre exemplu, în cazul în care vrei să aplici pentru o poziție de operator Call Center pe limba engleză te poți bucura de un salariu de pornire de la 500 de euro pe lună. Iar dacă ești freelancer, cu siguranță vei putea redacta articole în limba engleză pentru clienți externi, de pe urma cărora să câștigi sume consistente.

De ce să alegi cursurile de pe platforma de e-learning a Global Learning?

Cu o vastă experiență ca profesor și multiple cărți și culegeri de limbi străine, Denissa Gabriela Bularda a pus bazele Global Learning, din dorința ca învățarea unei limbi străine să devină mult mai ușoară, pentru persoanele de toate vârstele. În plus, marele scop al business-ului creat este acela de a ajuta, în special, copiii să iubească să învețe lucruri noi, să devină curioși să descopere lumea într-un mod creativ, ajutați de pinguini haioși.

Materialele video din platformă te vor ajuta să înveți într-un mod creativ limba engleză, iar pronunția nu va mai fi o problemă. Fiecare material este dublat în limba română, dar există și varianta unde sunt explicate, pe larg, cuvintele, substantivele, verbele și timpurile limbii engleze.

Trebuie menționat faptul că platforma include cursuri online atât pentru copii, cât și pentru adulți, cu ajutorul cărora oricine vrea să investească în educație poate învăța lucruri noi direct din confortul de acasă. În plus, pentru a stabiliza cunoștințele, la finalul cursurilor există și diverse teste.

O parte importantă a cursurilor online oferite de Global Learning sunt verbele. În limba engleză există o mulțime de verbe regulate și neregulate, pe care fiecare vorbitor trebuie să le stăpânească. Verbele neregulate nu respectă o regulă anume, din acest motiv trebuie să le memorezi, astfel încât să le folosești corect.

Mai trebuie adăugat că aceste cursuri sunt destinate și persoanelor care își doresc aprofundarea cunoștințelor, pe care mai apoi să le folosească în mediul profesional. Dacă te pregătești pentru un interviu în limba engleză, nu ar strica să stabilizezi cunoștințele pe care le ai deja. În cazul unui interviu este foarte important să comunici verbal, iar pentru a te pregăti poți începe să ceri ajutorul prietenilor să îți adreseze câteva întrebări.

Este dovedit științific faptul că atunci când vorbești într-o limbă străină și personalitatea ta se schimbă. Iar cea mai bună modalitate de a-ți aprofunda cunoștințele este să îți faci interviuri imaginare, la care să răspunzi.