Învață engleza pentru certificare Cambridge - Global-Learning.ro
string(4) "post"

Global Learning te ajută să înveți engleza pentru certificare Cambridge

Sursa articol: rasunetul.ro

Visul oricărui părinte preocupat de educația copiilor este acela de a învăța o limbă de circulație internațională, care să îi deschidă noi oportunități de educație și avansare în carieră. Sunt numeroase studii care relevă faptul că un copil învață mult mai repede o limbă străină decât o persoană adultă, mai ales dacă stilul de predare al profesorului este interactiv și creativ și ține cont de personalitatea fiecăruia în parte.

Fără doar și poate, limba cu cei mai mulți vorbitori din întreaga lume, dar și cea mai des solicitată de instituțiile educaționale din străinătate sau la locul de muncă rămâne engleza. De cele mai multe ori, învățarea acestei limbi începe încă de la grădiniță și continuă pe tot parcursul educațional al copilului, până la clasa a XII-a, fiind și o materie importantă la probele de Bacalaureat.

Totodată, nu doar scrierea, vorbirea sau citirea limbii engleze sunt importante, ci mai ales o diplomă care atestă cunoștințele de limbă străină. Cea mai cunoscută certificare în acest sens rămâne diploma de Cambridge, care îi ajută pe copii să își dezvolte competențele lingvistice și să-și îmbunătățească limba engleză pas cu pas.

De ce să alegi Global Learning ca partener pentru certificare Cambridge?

Astfel, pentru părinți, dar mai ales pentru copiii care visează la o viață în afara granițelor țării noastre, Global Learning oferă cursuri de limbă engleză pentru copii, potrivite în funcție de vârstă, care îi pregătesc pe cei mici de obținerea mult râvnitei diplome de Cambridge.

Cursurile de limbă engleză ale Global Learning sunt predate de profesor Denissa Gabriela Bularda, cărei experiență de peste 25 de ani a ajutat generații întregi să își găsească traiectoria în viață prin intermediul limbilor străine pe care le predă.

Activitatea sa de învățare are la bază dezvoltarea gândirii critice și creative, extrem de necesare în conturarea personalității unui viitor adult de succes. Cursurile de engleză cu profesor sunt disponibile în mai multe variante – online și fizic – și au în centrul atenției integrarea cărților audio, a materialelor video interactive, a jocurilor speciale, a unui club de lectură și, nu în cele din urmă, a dezbaterilor.

Ce beneficii aduce o diplomă de Cambridge?

Orice examen înseamnă un efort de pregătire, de înfruntare a emoțiilor. Însă cu ajutorul doamnei Denissa Gabriela Bularda și a manierei sale creative de preda engleză, totul va părea o joacă, iar cei mici vor învăța din zbor această limbă.

Totodată, avantajele pe care o diplomă de Cambridge le oferă copiilor, indiferent de vârstă, întrec orice așteptări, iar parcursul educativ va fi unul care să îl pregătească pentru viitor. Printre cele mai importante beneficii ale certificării de tip Cambridge enumerăm:

Deschide porțile către universități prestigioase și angajatori din străinătate

Pentru un trai mai bun, tot mai mulți copii și tineri aleg să părăsească România. Dacă planurile de viitor ale copilului tău includ această dorință, cunoașterea temeinică a unei limbi străine reprezintă baza pentru un viitor mai bun. Cu engleza ”împuști doi iepuri dintr-o lovitură”, dat fiind că facultățile prestigioase au ca limbă de predare engleza, iar angajatorii caută persoane care cunosc această limbă. Pentru admiterea la facultate, o parte importantă a dosarului este diploma de Cambridge sau, în caz contrar, va trebui susținut un examen la facultatea la care copilul aplică.

Mai multă încredere în cunoștințele pe care le dețin

Din punct de vedere psihologic, o diplomă de Cambridge îl face pe copil să se simtă mai stăpân pe propriile cunoștințe și astfel se poate integra cu succes în mai multe domenii de activitate, poate călători oriunde în lume și își poate face noi prieteni. Cambridge testează limba engleză și capacitatea utilizatorului de a o stăpâni, nicidecum gramatica sau alte subiecte teoretice.

Obții o certificare de limba engleză cunoscută și apreciată în întreaga lume

Cambridge te pregătește pentru a folosi engleza, oral sau în scris, atunci când vei avea nevoie: să înțelegi anunțuri, persoane, articole, texte, povești. Să poți descrie, compara, întreba, spune opinia, face presupuneri și așa mai departe.

Copiii își dezvoltă abilitățile de vorbire, scriere, citire și înțelegere a limbii engleze

Deoarece pregătirea pentru Cambridge nu presupune anumite subiecte anume de învățat, tot ce are de făcut copilul este să exerseze în mod continuu și să își întărească capacitatea de a înțelege diferite tipuri de texte scrise sau orale și de producție.

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/jCIMcOpFHig