Articol despre noi și școala de vară – Global-Learning.ro
string(4) "post"

Articol despre noi și școala de vară

Articol despre noi și școala de vară

Vino la Școala de Vară Global Learning! Distrează-te în engleză și germană!

Școala de Vară Global Learning își deschide porțile cu experiențe de neuitat pentru copii și adolescenți.

Cursurile sunt împărțite în module de 2 săptămâni, elevii doritori având posibilitatea să selecteze unul, două sau mai multe module.

Școala de Vară Global Learning [https://global-learning.ro/scoala-de-vara] este atractivă pentru copii pentru că aduce împreună doi factori: limbile străine și tehnologia.

Tehnologia face parte din lumea noastră, iar utilizată corect îi aduce copilului multe beneficii. De exemplu, la Școala de Vară realizăm multe proiecte interesante, folosind la capacitate optimă limba engleză, dar integrând-o în același timp într-un software de prezentare (ppt).

Chiar mai mult, pentru a vă spune câte ceva din culisele școlii noastre… mai întâi, am urmărit cu toții un tutorial în engleză despre cum se pot face animații în ppt., apoi am urmat cursul și în cele din urmă, în cadrul Școlii de Vară de anul trecut am realizat un proiect animat în care mai multe mașini de curse erau aliniate la Start, gata de a intra în competiția care, mărturisesc, a fost captivantă. Și acesta este doar un exemplu.

Cu siguranță, și anul acesta Școala de Vară în Limba Engleză și Școala de Vară în Limba Germană vor fi pe placul elevilor care se vor înscrie.”, ne-a povestit Prof. Denissa Gabriela Bularda, Manager Global Learning

SCL DE VARA 2

De ce să alegi Școala de Vară Global Learning?

Sunt multe motive pentru care să alegi modulele propuse de Școala de Vară Global Learning: în primul rând pentru a folosi limba engleză sau germană într-un mod non-formal, dincolo de rigorile școlii, iar în al doilea rând, pentru a utiliza tehnologia în scop educațional, dar și distractiv.

Prof. Denissa Gabriela Bularda, Manager Global Learning spune: „Ne place să folosim tehnologia în învățarea limbilor străine. De exemplu, folosim audiobook-urile pentru înțelegerea verbelor sau aplicațiile de dicționar (pentru elevii mai mari de clasa a IV-a), dar și pentru a realiza filmulețe de predare a unor noțiuni de gramatică realizate de elevi pentru alți elevi. Așa pot deveni tutori pentru cei mai mici.”

Poți vedea mai multe despre Școala de Vară în video de mai jos!

Inedit. În cadrul acestor module, copiii au șansa să se întoarcă în timp, îmbogățindu-și cunoștințele cu informații despre istoria Bucureștiului și istoria limbii engleze.

Poveștile despre Calea Victoriei, de la începuturi și până în prezent, dar și despre celți, triburile germanice sunt tot atâtea prilejuri pentru a aduce în realitatea zilelor noastre, istorii reale, demult apuse.

Storytelling-ul este una dintre metodele cele mai îndrăgite de către elevi, o metodă eficientă, un adevărat vehicul de a transmite o idee sau o noțiune într-un mod plăcut, distractiv.

Îți mai putem dezvălui că în cadrul Școlii de Vară, elevii schimbând rolurile cu profesorii, experimentează predarea și vorbirea în public fără prea multe emoții! În plus, garantat, nimeni nu va uita o lecție, pe care chiar el a predat-o!

Detalii înscriere:

Cum poți să te înscrii pentru cursul de engleză [https://global-learning.ro/curs-engleza] sau cursul de germană [https://global-learning.ro/curs-germana]? Foarte simplu, prin e-mail la: info@global-learning.ro și/sau la telefon: 0723642817

Vara poate fi o călătorie internațională! Pregătește-ți pașaportul cu Școala de Vară Global Learning!

Detalii despre școala de vară la https://global-learning.ro/scoala-de-vara

Articol preluat de pe didactic.ro