Clubul de lectura si conversatie destinat copiilor si elevilor – Global-Learning.ro
string(4) "post"

Clubul de lectura si conversatie destinat copiilor si elevilor

Club de lectura si conversatie

in limba engleza si germana

Inscrie-ti acum copilul la clubul de lectura si conversatie in limba engleza si germana!

Invitam copiii si elevii cu varstele cuprinse intre intre 9 si 17 ani la intalnirile clubului de lectura si conversatie. Este un diverstiment cultural, un loc in care lectura si libertatea de a conversa in limbile engleza si/sau germana pe temele citite vor dezvolta capacitatile de analiza, de exprimare.

Va fi incurajata formarea opiniilor proprii, se va urmari ca dragostea pentru lectura sa duca si la dezvoltarea vorbirii fluente in aceste limbi straine, la dezvoltarea capacitatii de intelegere, a cuostintelor si a nivelului cultural.

Atmosfera va fi distractiva si interactiva si le va oferi copiilor incredere in sine.

Toti participantii la clubul de lectura si conversatie ajung sa aiba o dragoste de carte si o libertate in exprimare deosebite. Isi impartasesc si alte carti, isi aduc unii altora cu imprumut diferite opere interesante pe care le-au citit.

Vrei sa descoperi mai multe informatii clubul de lectura? Contactati-ne acum!

Cum se desfasoara activitatea in cadrul clubului de lectura in limba engleza si germana?

– Membrii clubului de lectura si conversatie in engleza si/sau germana se intalnesc, de 2 ori pe luna din septembrie si pana la 30 iunie. Urmand ca in vacanta de vara sa participle la cursurile scolii de vara, care implica de asemenea multa lectura, film si conversatie.

club lectura engleza germana

Grupele de varsta:

  • 9-14 ani
  • 15 ani+

Profesorul si voluntarii incurajeaza si sprijina conversatia, analiza si comentariul a ceea ce se citeste si legatura cu faptele asemanatoare din viata reala.

Clubul de lectura si conversatie sprijina extrem de mult cursul de limba germana.

Aici se folosesc vocabularul si cunostintele de gramatica de la cursurile de germana – copiii sunt astfel stimulati sa isi exprime deschis opiniile in limba germana.

Literatura in Limba Romana

Clubul de lectura si conversatie pentru adulti

Un club de carte, un club de lectura, lectura pe care o propunem impreuna, alegem din propuneri si… ne intalnim sa citim, sa discutam, sa argumentam….faceam asta candva, va mai amintiti? Intre prieteni.

Va propun pentru inceput „Iubire pe o insula blestemata” autor Alberto Vazquez- Figueroa. Spaniolii, „civilizatii”, gasesc in insulele Canare un paradis, dar, lacomi fiind, dorind sa obtina substanta misterioasa de acolo, aceea care le-ar aduce averi nemasurate, distrug. Pe acest fond apare iubirea dintre un ofiter si fata cea frumoasa de pe insula. Se poate sa existe aceasta iubire? Ce se intampla cu ei? Ce bariere li se aseaza in cale? Cat de salbatici sunt civilizatii si cat de omenosi sunt oamenii insulei? Ce secret ascunde insula El Hierro?

Astept si propunerile voastre pentru a alege.

Va rog sa va creati cont pe site, adica sa va inregistrati, pentru a putea comunica mai usor, a propune titluri si a ne alege in cele din urma opera pe care ne-o dorim toti.

Cum se desfasoara activitatea?

– Membrii clubului de lectura se intalnesc, o data sau de doua ori pe luna tot timpul anului.

Costul unei intalniri este de 25 de lei, durata este de cateva ore, atatea ore cate dorim sau cate rezistam la o cana de ceai si o carte buna.

Inscrie-te acum la clubul de lectura si conversatie in limba engleza si germana!

Va invitam cu drag si va asteptam!

Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la numarul de telefon 072364817.