Primele mele propoziții în limba engleză – Global-Learning.ro
string(4) "post"

Limbă străină pentru grădinițe – Primele mele propoziții în limba engleză

Sursa articol: business-entrepreneur.ro

Mulți educatori abordează limba străină în programul de lucru al copiilor, la grădinițe private sau la cele de stat, ca materie opțională. Dacă predarea este adecvată vârstei, cei mici o vor îmbrățișa cu interes, iar părinții acestora vor fi încântați să audă primele cuvinte în limba engleză învățate la grădiniță.

Cursul intitulat Primele mele propoziții în limba engleză, de la Global Learning este un pachet de lecții adaptat începătorilor, încă de la vârsta preșcolară. Sub formă de filmulețe de animație cu personaje care îi vor încânta pe copii, cursul este maniera adecvată prin care cei mici își vor însuși primele elemente de vocabular și primele replici în limba engleză, adaptate diferitelor contexte.

Cum se poate accesa pachetul Primele mele propoziții în limba engleză?

Pachetul se poate achiziționa după plata unei taxe de acces la cursurile online. Ca educator, poți folosi materialele video la clasă, în cadrul orelor de opțional sau al celor din programa de studiu, la grădinițele private. Vei vedea că reacțiile pozitive ale copiilor te vor motiva să continui.

Pentru aprofundarea vocabularului, poți recomanda părinților achiziția materialului de curs pentru utilizarea de acasă. Copiii vor putea petrece timp folositor în fața ecranelor, urmărind pe rând, în intervalul orar pe care îl doresc, câte un filmuleț de animație, urmat de clipuri recapitulative, aplicații interactive și pdf-uri care pot fi descărcate în propriul calculator.

Dacă le recomanzi părinților achiziția materialelor de curs de la Global Learning, poți beneficia de o ofertă avantajoasă de care pot profita unitatea de învățământ și copiii care învață aici: 30 % din valoare fiecărui pachet de curs vândut revine grădiniței.

Ce avantaje au copiii la cursurile online de limba engleză de la Global Learning?

Copiii care participă la cursurile online de la Global Learning Primele mele propoziții în limba engleză beneficiază de o serie de avantaje evidente atât pentru educatori, cât și pentru părinți. În primul rând, pun bazele învățării eficiente și plăcute a unei limbi străine, familiarizându-se cu sonoritatea limbii engleze, cu modul de pronunțare a cuvintelor și cu intonația.

Cum cei mai mulți copii de grădiniță nu știu încă să citească, materialele video ale cursurilor sunt adecvate învățării și însușirii primelor elemente de vocabular încă de la vârste fragede.

După parcurgerea celor 21 de lecții și a celor 57 de materiale video, precum și a exercițiilor aplicative, copiii vor cunoaște câteva sute de cuvinte în limba engleză, expresii și propoziții despre școală, alimente, părțile corpului, parcul de distracții, locul de joacă, familie, supermarket, vacanțe, aniversări și altele.

Modul distractiv de predare și interactivitatea cursului îi vor crea copilului plăcerea de a învăța limba engleză și de a aprofunda ulterior studiul acesteia. Părinții vor fi încântați să vadă cum cel mic se joacă și învață în același timp.

Nu în ultimul rând, structura cursurilor și accesarea lor din punct de vedere tehnic îi va familiariza pe copii cu noile metode de învățare, cu modul de lucru pe o platformă online și cu rezolvarea cerințelor exercițiilor de la finalul fiecărei lecții.

Pachetul Primele mele propoziții în limba engleză de la Global Learning constituie o ofertă avantajoasă de învățare a elementelor de vocabular elementar, pe care copiii și-l vor însuși ușor, achiziția cursului fiind un motiv de satisfacție pentru părinții acestora, dar și pentru educatorii care vor recomanda materialul educativ, beneficiind de 30 % din valoarea vânzării, pentru grădinița în care lucrează.

De asemenea, mai trebuie menționat faptul că fondatoarea Global Learning a creat o mulțime de culegeri pentru limba engleză, destinate admiterii in clasa a V-a, engleză intensiv, care poate fi găsită aici